Content Creation

We denken vanuit een platform en creëren daarvoor een passende verhalen, of beginnen juist bij een verhaal en kiezen daarvoor het meest effectieve platform. Altijd met als uitgangspunt dat het werk aansluit bij het merk en relevant is voor de doelgroep. 

Film

Een krachtVerhalen brengen mensen in beweging en vormen de basis van onze keuzes. In film is ieder detail van belang, door het krachtig middel, en wanneer dit middel goed wordt ingezet. Onze jaren ervaring en toereikende netwerk zetten we in om impact volle films en commercials te maken.

Social Media

Wij zetten de nieuwste functionaliteiten in en weten hoe je inspeelt op de korte spanningsboog. Snapchat lenzen, instagram stories, Facebook Ads bieden een breed scala aan mogelijkheden waarmee doorslaggevende impact kan worden gecreëerd. 

Post Production

Visual effects, editing en sound design. We hebben we alle talenten en middelen in huis. We werken aan kleine details en de creatie van grootse werelden. Iedere frame werken we tot in details uit voor een hoogwaardig resultaat. 

Animatie

Effectief middel voor het overbrengen van heldere en aantrekkelijke informatie. Onze designers en animatoren zetten verhalen om naar natuurlijk bewegende illustraties. Zowel 2D als 3D animaties.